Megrendelésekkel és a termékekkel kapcsolatos kérdésekkel telefonon és e-mail-ben is tud érdeklődni, terméket megrendelni.

  1. Válassza ki, hogy melyik termékből mennyit szeretne vásárolni. A mennyiség meghatározásában szívesen segítünk telefonon, de akár személyesen is.
  2. A megrendelés leadása a honlapon található “kapcsolat” űrlapon, vagy e-mailben lehetséges
  3. Ezután felvesszük önnel a kapcsolatot a megrendelés ellenőrzése céljából

Egy rendelést akkor tekintünk részünkről befogadottnak, amint a kollégáink ellenőrizték és írásban visszaigazolták azt. A visszaigazolás tartalmazza a szállítási költséggel megnövelt bruttó árat valamint az érkezés várható időpontját is.

Megrendelés visszavonása
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. Ezt megelőzően a megrendelés visszavonását a Megrendelő a weboldal Információ pontjában megadott ügyfélszolgálat elektronikus levelezési címen kérheti. Amennyiben a rendelés postázásra már átadásra került, a rendelés törlése nem lehetséges.

Magyarországi szállítás

Az országon belül és legalább 4db termék vásárlása esetén, vagy 100.000ft feletti vásárlásnál ingyenes.  4db-nál kevesebb termék vásárlása esetén darabszámtól függetlenül előre utalás, vagy bankkártyás fizetés esetén 5080Ft(Áfá-val együtt), utánvétes szállítás esetén 12.350ft.

Gyártási idő

A termékek átlagos gyártási ideje 6-8 hét, ezt az időt érdemes belekalkulálni a rendelésbe.

Termékszavatosság

Minden Bernat termékre 1 év teljes körű garancia vonatkozik.

Termékszavatossági igényként Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Vásárlónak kell bizonyítania.

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

A szavatossági igényeit a Vásárló a gyártó elérhetősége pontban feltüntetett elérhetőségeken érvényesítheti, terjesztheti elő.

Árak

Az árak tájékoztató jellegűek, az adott projekt, megrendelt mennyiség befolyásolhatja őket.

 

Close Menu