Megrendelésekkel és a termékekkel kapcsolatos kérdésekkel telefonon és e-mail-ben is tud érdeklődni, terméket megrendelni.

  1. Válassza ki, hogy melyik termékből mennyit szeretne vásárolni. A mennyiség meghatározásában szívesen segítünk telefonon, de akár személyesen is.
  2. A megrendelés leadása a honlapon található “kapcsolat” űrlapon, vagy e-mailben lehetséges
  3. Ezután felvesszük önnel a kapcsolatot a megrendelés ellenőrzése céljából

Egy rendelést akkor tekintünk részünkről befogadottnak, amint a kollégáink ellenőrizték és írásban visszaigazolták azt. A visszaigazolás tartalmazza a szállítási költséggel megnövelt bruttó árat valamint az érkezés várható időpontját is.

Megrendelés visszavonása
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. Ezt megelőzően a megrendelés visszavonását a Megrendelő a weboldal Információ pontjában megadott ügyfélszolgálat elektronikus levelezési címen kérheti. Amennyiben a rendelés postázásra már átadásra került, a rendelés törlése nem lehetséges.

Árak

Az árak végleges árak, nem adódik hozzájuk további Áfa magyarországi vétel esetén.

Magyarországi szállítás

Az országon belül és legalább 4db termék vásárlása esetén, vagy 100.000ft feletti vásárlásnál ingyenes.  4db-nál kevesebb termék vásárlása esetén darabszámtól függetlenül előre utalás, vagy bankkártyás fizetés esetén 5080Ft(Áfá-val együtt), utánvétes szállítás esetén 12.350ft.

Gyártási idő

A termékek átlagos gyártási ideje 6-8 hét, ezt az időt érdemes belekalkulálni a rendelésbe.

Termékszavatosság

Minden Bernat termékre 1 év teljes körű garancia vonatkozik.

Termékszavatossági igényként Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Vásárlónak kell bizonyítania.

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

A szavatossági igényeit a Vásárló a gyártó elérhetősége pontban feltüntetett elérhetőségeken érvényesítheti, terjesztheti elő.

Close Menu